Even voorstellen: Thijs Pensioenconsultants


Sven Thijs - Thijs Pensioenconsultants

Sven Thijs

In 2011 heeft Sven Thijs het bedrijf van zijn vader overgenomen, maar al sinds 2006 is hij actief betrokken bij Thijs Pensioenconsultants. Daarvoor was hij werkzaam als financieel adviseur in het bank- en verzekeringswezen. Sven volgde de opleiding Master of Financial Planning aan de Universiteit van Amsterdam. Daar voegde hij later nog de leergang Fiscaal Pensioenrecht en diverse Wft (Wet financieel toezicht) Pensioen modules aan toe. Tot slot heeft Sven de opleiding tot mediator succesvol afgerond. In zijn vrije tijd is hij fervent fietser en hij houdt wel van een uitdaging: zowel de Alpe d’Huez en de Mont Ventoux heeft hij al beklommen.

Frank Thijs - Thijs Pensioenconsultants

Frank Thijs

Frank Thijs is de oprichter en naamgever van Thijs Pensioenconsultants. Voordat hij in 1995 zijn eigen bedrijf startte, heeft Frank jarenlange ervaring opgebouwd als pensioendeskundige bij diverse grote bedrijven. Ondanks deze ervaring vindt Frank het heel belangrijk om volledig up-to-date te blijven. Daarom heeft hij tevens de Masterclasses Pensioenrecht en Fiscale Pensioenactualiteiten aan de VU Amsterdam gevolgd. Bovendien was Frank naast pensioenadviseur ook mede-auteur en lid van de examencommissie “Toekomstvoorzieningen” NIBE-SVV. Een ondernemende persoonlijkheid dus, die daarnaast ook nog een enorme passie voor wijnen heeft ontwikkeld en afgestudeerd vinoloog is.

  • Hoe we werken

Thijs Pensioenconsultants is dé onafhankelijke adviseur voor zelfstandig ondernemers (mét en zonder personeel) op het gebied van pensioenen. Deskundig, 100% objectief, persoonlijk en toegankelijk, dat zijn onze kernwaarden. En dat is ook hoe wij werken: volledig transparant en onafhankelijk.
Dit houdt o.a. in dat wij als pensioenconsultants weliswaar wel adviseren over pensioen- en verzekeringsproducten, maar dat er geen belang is bij een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij werken op basis van uurtarieven.

Wij werken door heel Nederland, maar zijn vaak te vinden in onderstaande plaatsen of regio’s: